IK Rössö Uddevalla

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i IK Rössö Uddevalla att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och IK Rössö Uddevalla jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i IK Rössö. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Stadium har tillsammans med IK Rössö bestämt att årligen arrangera några utprovningstillfällen. När och var de kommer att äga rum, kommer medlemmarna att få information utskickat.
Kompletterande beställningar görs via den här hemsidan, för att kunna beställa måste man skapa en profil. Notera att ordrar som hamnar under 1000kr, där tillkommer en hanteringskostnad på 149kr.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar IK Rössö. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.
IK Rössö har valt att jobba med CRAFT i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av CRAFT produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i IK Rössö med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!


Stadium Uddevalla
Team Sales
Direkt 010-4528567
teamsales.uddevalla@stadium.se

Stadium Uddevalla
Torp Köpcenter
Team Sales
Direkt 010-4528567
teamsales.uddevalla@stadium.se