KaRo IBF

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i KARO IBF att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och KARO IBF jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar lagköp till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år. Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till föreningen om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".
Hälsningar

Ordföranden KARO IBF

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i KARO IBF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Utprovningar
Under säsongen 2017/2018 finns det ett utprovning tillfällen inbokat.

27-30/9 på Stadium Kronan/Karlskrona

Betalning sker till KaRo IBF via inbetalningskort.

Enstaka beställningar kan göras via web order på (länk)
www.stadiumteamsales.se
Hanteringskostnad 149:- tillkommer på order under 1000:-
Uthämtning och betalning på Stadium Karlskrona vid hämtning.

Tryck
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med KaRo IBF logo och rygglogo på överdelar där det står och är då inkluderade i priset.
Tillval kan göras för namn, siffror och initialer mot tillägg på priset.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar KARO IBF i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

KARO IBF har valt att jobba med i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i KARO IBF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Karlskrona
City
Team Sales
Direkt 010-4528486
teamsales.karlskrona@stadium.se