Korpen Göteborg
Förslag på Matchkit till alla Korpenlag runt om i Göteborgsdistriktet.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemslag anslutna till att klä sig i sina rätta färger.

I samarbete har Stadium och jobbat fram några olika förslag. I denna profilguide hittar du matchkit med tydliga produktpriser och information hur man beställer.

Vi betjänar er i våra Team Sales avdelningar på Backaplan och Sisjön. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och anhöriga i anmälda lag till berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för organisationen Korpen Göteborg då ni handlar på Stadium!

Vi hoppas att profilguiden inspirerar er att uppgradera era matchkit till kommande säsong.

Vänliga Hälsningar
Team Sales

Storleksguider från alla märken

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla prover på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Nedan hittar du information om hur du kan beställa produkter av oss.

Beställningar
Alla beställningar på nya produkter sker via Team Sales.
När ni beställer produkter direkt via Stadium Team Sales önskar vi endast beställningar lagvis. Alla beställningar sker via www.stadiumteamsales.se, skapa en ny användare "Registrera dig", sedan kan du skapa en order direkt här på sajten. Men ni kan även komma in för ett personligt möte så kan vi tillsammans se över beställningarna. Ring innan och boka en tid.

Om ni vill prova produkter innan beställning kan ni låna ett prov på önskad produkt av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva finns.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter kan levereras med tryck enligt era önskemål. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogos får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp.

Ett urval:
Stor siffra på ryggen kostar 35 kr.
Stort namn på ryggen kostar 55 kr.
Lagnamn tryckt i text kostar 55 kr.
Klubbmärke bröst kostar 40-90 kr.

Vi på Stadium hälsar alla glada korpgäng varmt välkomna till Team Sales!

teamsales.backaplan@stadium.se
teamsales.sisjon@stadium.se

Stadium Backaplan
Team Sales
Direkt 010-4528501
teamsales.backaplan@stadium.se