Kvibille BK
Fotboll i Kvibille BK ska vara tillgänglig för alla och aktivt bidra till samhällsnyttiga värderingar samt ge ett bättre, roligare och friskare liv!

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Kvibille BK att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Kvibille BK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i Kvibille BK berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger Kvibille BK bonus!

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrusning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar köpen till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år.
Hälsningar

Kvibille BK

Vilken storlek?...

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Kvibille BK. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Onsdagen den 11/1 2017 mellan 17:30-19:00 finns det möjlighet att prova och beställa årets medlemskläder.(se se inbjudan).


Om ni under säsong vill komplettera medlemskläder så finns det möjlighet att göra det via denna hemsida. Alla beställningar från enskilda medlemmar ska göras via hemsidan.
Se nedan för instruktioner:


Beställning – Gå in på KBK:s klädprofil via länken på klubbens hemsida. Skapa ett inlogg och lägg beställningen denna väg.
Betalning Görs i samband med hämtning i Stadiumbutiken på Brogatan 13, Halmstad.

Leveranstiden för tryckta kläder är ungefär 3-4 veckor. Vid beställningar under 1000kr tar vi ut en frakt/hanteringsavgift på 149kr. Alla köp av föreningskläder kommer att registreras på HGH:s bonuskort som finns på Stadium vid betalning, detta är en förutsättning för att få kläderna till Teampris.


Vid frågor kontakta nedanstående:
Ungdomssektionen
Fredrik Skoglöf:
fredrik.skoglof@kvibillebk.se

Seniorsektionen
Martin Pohl:
martin.pohl@assemblin.se

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Kvibille BK. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Kvibille BK har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Kvibille BK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Halmstad
Hallarna
Team Sales
Direkt 010-452 88 11
teamsales.halmstad@stadium.se