LB07

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i LB07 att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och LB07 jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller
du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst
och kostnadsfritt.

Hälsning från klubbchefen!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar lagköp till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år. Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till föreningen om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".
Hälsningar

Johan Andersson LB07

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i LB07. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via Stadium.

Lagbeställningar: Skapa ett inlogg och lägg er ordern via micrositen. Betalning, kontant vid uthämtning eller via lagkassan. Sker betalning via lagkassa meddelar kansliet Teamsales när pengar finns på kontot så att ordern kan blir skarp. Beställningen hämtas ut på Stadium Svågertorp.

Enskilda medlemsbeställningar: Skapa ett inlogg via klädprofilen som finns på klubbens hemsida. Betalning görs kontant vid uthämtning på Stadium Svågertorp. Vid ordrar under 1000kr tillkommer en frakt/serviceavgift på 149kr.

Stadium hinner inte hjälpa till med utprovning i butik. Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i LB07.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo och initialer på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för sponsorlogon får du av Team Sales. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar LB07 i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

LB07 har valt att jobba med SELECT i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av SELECT produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i LB07 med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Malmö
Svågertorp
Team Sales
Direkt 010-4528445
teamsales.svagertorp@stadium.se