Lindö FF
Lindö FF bildades 1972 har idag ca 900 medlemmar, ca 450 aktiva spelare. Antalet ledare 100 st. Störst framgång är 2008 då A-laget spelade i div II.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Lindö FF att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Lindö FF jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i Lindö FF berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium, säg bara till i kassan - detta ger Lindö FF bonus!

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium och Adidas. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vårt kansli då ni vill uppdatera er konfektion och utrusning. Då ni registrerar köpen till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år.
Hälsningar
Tomas Silén
Ordföranden Lindö FF

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

NYHET Webborder
Skapa ett konto, logga in, sedan är du igång. Du väljer enkelt produkter och fyller i storlekar och initial och antal produkter. Vill du ha sponsortryck så kan du självklart ladda upp det här. Som lagledare kan du även spara ditt lag så du enkelt kommer åt spelartruppen med namn, nummer och initialer till nästa gång en beställning ska göras.
Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Lindö FF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via webben. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av kansliet. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta kansliet, så vi säkerställer att de produkter ni vill prova inte finns hos någon annan i Lindö FF.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Kansliet. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Lindö FF. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Lindö FF har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Lindö FF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Norrköping
City
Teamsales
Direkt 010-4528644
teamsales.norrkoping@stadium.se