Lerums IS

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. I samarbete har Stadium och Lerums IS jobbat fram en profil för hela föreningen.

Centrala beställningar
Material som ska betalas av föreningen beställs alltid av ansvarig för respektive sektion. Varje sektion fastställer riktlinjer för vilket material föreningen bekostar och vad repektive lag och/eller medlemmar själva ska betala. Kontakta sektionsansvarig för information och beställningar.

Beställningar till lag
När det gäller inköp till lagen finns det möjlighet att låna varor för att prova storlekar. Provkollektioner finns hos Stadium Team Sales Backaplan. Från och med mitten av mars finns även kläder i klubbshopen på Stadium i Allum. Beställningar görs sedan genom en enkel gruppbeställning i webshoppen eller genom appen Stadium Team Sales. För att kunna beställa behöver ansvarig ledare skapa ett kostnadsfritt konto i webshoppen.

Individuella inköp
Ledare, spelare, föräldrar och släktingar kan handla LIS-artiklar till förmånliga priser i webshoppen eller på Stadium i Allum från och med mitten av mars. Notera att alla kläder som ska ha nummer och/eller namntryck måste beställas via webshoppen och hämtas i butiken på Backaplan.

Som medlem i Stadiums kortlösa och kostnadsfria medlemsklubb Stadium Member kan man välja att stötta Lerums IS med extra bonus vid alla köp i Stadiumbutiker och online. Logga in på Stadiums hemsida och sök på Lerums IS i listan över föreningar att stödja. Valet måste förnyas en gång per år och ett påminnelsemail för detta går ut.

Kontakta Stadium Team Sales Backaplan om Ni har frågor eller behöver hjälp med Era beställningar.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Den här sidan är lösningen för alla i klubben som vill lägga order på produkter ur profilguiden och få det tryckt med personliga tryck och eventuella sponsortryck. Det går även att handla från hela katalogen som inloggad.

Första steget är alltid att Registrera dig på sidan. Samtliga korrekta uppgifter anges och i avsnittet Föreningsuppgifter väljer du Butik: Stadium Backaplan och sedan Föreningssida: Lerums IS. I Team Sales Bonuskortnummer" behöver ingen information anges.

Sedan gör du en order genom att trycka på Lägg till-knappen under alla de produkter du vill ska ingå.

Fortsätt alla stegen genom och fyll i alla fält, i "Referens" kan du t.ex. skriva lagnamnet.

Tilläggskostnad på 149:- kommer att medfölja på alla order med totalkostnad under 1000:- Orderbekräftelse mailas till beställaren från Stadium Team Sales Backaplan efter en lagd weborder.

För hjälp med att komma igång med att lägga en weborder: Kontakta Team Sales Backaplan 10-17 vardagar. Eller teamsales.backaplan@stadium.se

Uthämtning och betalning

Uthämtning av färdig order och betalning: Alla weborder och övriga order till Team Sales hämtas i sin helhet av beställaren i butiken när ordern är klar.

Vid alla order så kommer föreningen att gynnas av bonus på orderbeloppet. Detta sköts automatiskt av Stadium Team Sales. Även köp i butik registreras på föreningens bonuskort.

Tryck och sponsorlogos
Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogos får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Lerums IS med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Backaplan
Team Sales
Direkt 010-4528501
teamsales.backaplan@stadium.se