Lok&Motion

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för alla aktiva i Lok&Motion att klä sig i gymmets färger.

I samarbete har Stadium och Lok&Motion tagit fram en profil. En helhet som kommer att stärka gymmets identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i Lok&Motions profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Hälsning från Totto!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp Lok&Motions identitet.
Hälsningar

Thomas Heiderup
Vd Lok&Motion

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som Lok&Motion valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta receptionen på Lok&Motion som hjälper er och har provstegar på produkterna.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att kunna erbjuda gymmets kläder till alla aktiva i Lok&Motion. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa kläderna.

Beställningar
Alla beställningar på kläderna sker via denna webboreder sida
www.stadiumteamsales.se/lokomotion/medlem
Du börjar med att logga in på den lilla gubben längst upp till höger.
Du lägger din order och klickar på skicka.
När orden är klar får du ett meddelande ifrån Stadium och hämtar samt betalar kläderna på Stadium/Kronan i Karlskrona.

Vi på Stadium hälsar alla aktiva i Lok&Motion varmt välkomna till Stadium!

Stadium Karlskrona
City
Team Sales
Direkt 010-4528486
teamsales.karlskrona@stadium.se