Luleå Steelers
2018

INFORMATION

”På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv.
I samarbete med Stadium har Luleå Steelers jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet.
Vårt mål med profilshopen är att det skall vara så lätt som möjligt för spelare och supporters till Luleå Steelers att klä sig i föreningens färger.
Stöd Luleå Steelersgenom att handla mer!
Alla inköp som görs i Luleå Steelers profilshop gynnar föreningen i form av bonus. Men om du som privatperson blir medlem i Stadium och registrerar dig
på www.stadium.se/teamsales så ger du dessutom Luleå Steelers 3% extra bonus. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt och kan tecknas både i Stadiums fysiska butiker och på nätet.
Självklart behåller du även din egen personliga bonus. Vinn vinn för alla!

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Luleå Steelers. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via webborder, alla kan lägga en webborder, genom att gå in på stadiumteamsales.se och registrera en användare. Sen är det enkelt att klicka hem de produkter du vill ha, färdiga med tryckOm ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar Luleå Steelers i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

Luleå Steelers har valt att jobba med Spalding i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av Spalding produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Luleå Steelers med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Luleå
Timmermansgatan 19
Team Sales
Direkt 010-4528919
teamsales.lulea@stadium.se