Lunds FF

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i Lunds FF att klä sig i föreningens färger under träning, match och jämte planen.

I samarbete har Stadium och Lunds FF jobbat fram en profil för hela föreningen för att skapa en enhetlig klädsel och utrustning i klubben. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil.

Stöd din förening!
Alla inköp av profilprodukter som görs av föreningen och medlemmarna gynnar Lunds FF i form av bonus. Du kan också ge klubben 3 % extra i bonus på dina övriga inköp på Stadium samtidigt som du behåller din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer Lunds FF som din förening att stödja.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Lunds FF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium.

Hälsning från ordföranden!
Från Lunds FFs sida ser vi fram emot ett gott samarbete med Stadium. Denna nya profilguide tror vi kan hjälpa att stärka föreningens identitet och förbättra lagens och medlemmarnas möjlighet att på ett lättillgängligt sätt komplettera sin utrustning. Glöm inte registrera inköp till föreningen – vi gynnas alla av bonusen, som vi hoppas blir ett viktigt tillskott till klubbens ekonomi.

Hälsningar

Nino Simic, ordförande Lunds FF

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel och funktionell utrustning bland alla medlemmar i Lunds FF. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar av nya produkter sker via Lunds FF, e-post: lff.order@gmail.com. Ladda ned beställningsblanketten nedan, fyll i och skicka in. Klubben sammanställer och lämnar beställningar till Stadium Team Sales, för enskilda medlemmar mot förskottsbetalning. Förskottsbetalning sker till Lunds FFs bankgiro: Bg. 5197-2479. Det går också bra att swisha förskottsbetalning till Lunds Fotbollsförening Medlem, Swishnr: 123 245 20 76. OBS! Uppge namn och telefonnr, så att vi kan spåra din inbetalning.
Overaller, träningskläder, regnjackor, väskor och After Game-kläder är till för alla medlemmar att beställa. Vissa produkter beställs centralt i klubben, men finns med i profilen för allas information (gäller matchtröjor, bollar och tillbehör). I klubbstugan finns även supporterprylar (t.ex. vattenflaskor, handdukar, kepsar m.m.) till försäljning.
Om ni vill prova produkter innan beställning, finns en provstege med utvalda produkter på Smörlyckan. Där har ni möjlighet att prova ut storlekar, t.ex. i samband med träning. Gör gärna detta lagvis!

Tryck och sponsorlogon
Stadium jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med Lunds FFs klubbmärke på de produkter som är förhandsbestämda. På vissa produkter (t.ex. LFF-overall) kan medlemmarna beställa tryck av namn eller initialer (siffror trycks endast på lagens matchkläder). Fyll noga i vilket tryck som önskas, så att vi kan säkerställa att den slutliga produkten motsvarar era önskemål. Ta gärna kontakt om du behöver hjälp!

Bonus på inköpen
Alla inköp som förs av föreningen och medlemmarna gynnar Lunds FF. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaks i bonus. Lunds FF har valt NIKE som huvudmärke i sin profil. Detta ger ytterligare upp till 10% i märkesbonus på inköp av NIKE-produkter.

Stadium Lund
Nova
Team Sales
Direkt 010-4528470
teamsales.nova@stadium.se