Lyckebokyrkans IF

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Lyckebokyrkans IF att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Lyckebokyrkans IF jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Lyckebokyrkans IF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
För beställning av föreningskläder krävs det att man skapar ett webbkund-konto, vilket är kostnadsfritt. Därefter kan man beställa kläder via sitt konto och när kläderna är färdiga att hämta i butiken, skickas ett mail. Då är det bara att komma in och hämta i butikens teamsalesavdelning i stadium boländerna under öppettiderna: mån-fre 10-20 lör 10-18 sön 11-18 . Betalning sker i butiken vid uthämtning och registreras på föreningens bonuskort.

På samtliga produkter kommer föreningens logga vara tryckt, vilket inte syns i bilderna.
På baksidan av linnena är även GYMNAST respektive LEDARE tryckt och på T-shirtar för ledare, är LEDARE tryckt. Trycket är medräknat i priset.

En provstege (uppsättning av träningsoverallerna) i storlekarna 116 till XXL finns i butiken för de som vill prova vilken storlek som passar före beställning. För utprovning vänligen kom in under teamsales öppettider: jämna veckor: mån 10-17 tis 10-17 ons 10-17 tor 10-19 fre 10-17 ojämna: mån 10-17 tis 10-19 ons 10-17 tor 10-17 fre 10-19 lör 12-16

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Lyckebokyrkans IF. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Lyckebokyrkans IF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Uppsala
Stadium Boländerna
Team Sales
Direkt 010-4528818
teamsales.uppsala@stadium.se