Göteborg Marvels
Profilguide 2018

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Göteborg Marvels att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Göteborg Marvels jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Den här Micrositen är lösningen för alla i klubben som vill lägga order på produkter ur profilguiden och få det tryckt med personliga tryck (Initialer).

Första steget är alltid att Registrera dig på denna webbsidan. Där skall samtliga korrekta uppgifter anges och i avsnittet Föreningsuppgifter i formuläret väljer du först Butik: Stadium Backaplan och sedan Föreningssida: Göteborg AFK Marvels. I Team Sales Bonuskortnummer" behöver ingen information anges.

Sedan gör du en webborder genom att trycka på Lägg till-knappen under alla de produkter du vill ska ingå i ordern (oavsett antal av varje trycker du en gång/artikel).

Sedan fortsätter du alla stegen genom webborder och fyller i alla fält längs vägen.

Tilläggskostnad på 149:- kommer att medfölja på alla order med totalkostnad under 1000:- En orderbekräftelse mailas till beställaren från Stadium Team Sales Backaplan efter en korrekt lagd weborder.

För hjälp med att komma igång med att lägga en webborder: Kontakta Team Sales Backaplan på 031-230155 telefontid: 10-16 vardagar. Eller enklast teamsales.backaplan@stadium.se

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Göteborg Marvels. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Göteborg Marvels har valt att jobba med NIKE i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av NIKE produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Göteborg Marvels med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Backaplan
Team Sales
Direkt 010-4528501
teamsales.backaplan@stadium.se