MSHF - Domare

INFORMATION

I samarbete har Stadium och MSHF jobbat fram en profil för alla domare i mellansverige. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales:
teamsales.eskilstuna@stadium.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla domare i MSHF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar
Alla beställningar sker via denna sida. Skapa ett inlogg genom att klicka på gubben uppe högra hörnet. Välj sedan Eskilstuna som stad för att kunna koppla er till MSHF. Ni kan välja mellan att hämta ut er beställning i närmaste Stadiumbutik med en Teamsalesavdelning, eller att få ordern hemskickad mot en extra avgift på 100 kr. Gör en notering på ordern om vilket leveransalternativ som passar dig bäst.

Aktuella butiker som har en Teamsalesavdelning är följande: Eskilstuna - Tuna Park, Linköping - Tornby, Norrköping - Spiralen, Västerås - Erikslund och Örebro - Marieberg.

Ni kommer att få en orderbekräftelse och ett lev.besked på den mailadress ni angivit i er inloggning. Den beräknade lev.tiden är 3-4 veckor.

På orders under 1000 kr tillkommer det en hanteringskostnad på 149 kr. All betalning sker direkt till Mellansvenska Handbollförbundet, som skickar ut en faktura.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp.

Varmt välkommen ni på Stadium!

Stadium Eskilstuna
Tuna Park
Team Sales
Direkt 010-4528796
teamsales.eskilstuna@stadium.se