NAIS Handboll
Profilguide 2011/2012

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i NAIS Handboll att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och NAIS Handboll jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i NAIS Handboll. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via NAIS Handboll, kansliet tar emot beställningar från lagledare och medlemmar. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Vi tillhandahåller en beställningsblankett som ni kan använda. Ni får den genom att ladda ner den längre ned på sidan. Vi önskar att beställningarna skickas till Kent per e-post med ifylld information om vad ni önskar beställa.
Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av ert kansli. Då har ni möjlighet att prova produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta kansliet, så ni säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i NAIS Handboll.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av ert kansli. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar NAIS Handboll. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

NAIS Handboll har valt att jobba med KEMPA i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av KEMPA produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i NAIS Handboll med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Norrköping
City
Teamsales
Direkt 010-4528644
teamsales.norrkoping@stadium.se