Nättraby Goif
Beräknad leveranstid är ca 4-5v. På order under 1000kr tillkommer en hanteringsavgift på 149:-. Betalning sker i butik vid hämtning. Stadium Kronan/Karlskrona.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i Nättraby Goif att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Nättraby GoIF jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!
En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium och Craft för att stärka föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill skaffa nya kläder och utrustning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar era inköp på föreningen gynnas vi alla av den extra bonus vi tjänar. Även övriga inköp som du som medlem gör ger bonus till föreningen om du har registrerat dig för "Stöd din förening".
Hälsningar

Mikael Kihlbert
Nättraby Goif, ordf

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Nättraby GoIf. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Utprovningar
Under säsongen 2019 finns det ett antal utprovningstillfällen inbokade:
- Lördagen 9 februari i klubbstugan på Nättraby IP (för mer info om tider för respektive lag se www.nattrabygoif.se)
- 7-10 mars på Stadium i Kronan under butikens ordinarie öppettider
- 4-7 april på Stadium i Kronan under butikens ordinarie öppettider
- 22-26 maj på Stadium i Kronan under butikens ordinarie öppettider
Betalning sker med Swish eller kort till Nättraby GoIF vid beställningstillfället.

Webborder
Enstaka beställningar kan göras via webborder på (länk)
https://www.stadiumteamsales.se/nattrabygoif/fotboll
Hanteringskostnad 149:- tillkommer på order under 1000:- (går bra att göra beställning tillsammans med andra)
Uthämtning och betalning (vid hämtning) på Stadium Karlskrona i Kronan.

Tryck
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med Nättraby GoIFs klubbens logga på överdelar, och är inkluderade i priset. Tillval kan göras för initialer och/eller siffror (enl föreningens profil). Observera att tillkommande tryckkostnad för initialer och siffror ej ingår priset som visas vid beställning, men det kommer med i den orderbekräftelse som skickas när ordern är mottagen och lagd.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar Nättraby GoIf i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

Nättraby GoIf har valt att jobba med CRAFT i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av CRAFT produkter.


Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Nättraby Goif med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Karlskrona
City
Team Sales
Direkt 010-4528486
teamsales.karlskrona@stadium.se