Norsholms IF

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Norsholms IF att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Norsholms IF jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i Norsholms IF berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger Norsholms IF bonus!

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår ert kansli då ni vill uppdatera er konfektion och utrusning. Då ni registrerar köpen till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år.

Hälsningar

Ordföranden Norsholms IF

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av kansliet. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta kansliet så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i Norsholms IF.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Norsholms IF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via Norsholms IF, kansliet tar emot beställningar från lagledare och medlemmar. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av kansliet. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta kansliet så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i Norsholms IF.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Norsholms IF. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Norsholms IF har valt att jobba med NIKE i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av NIKE produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Norsholms IF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Norrköping
City
Teamsales
Direkt 010-4528644
teamsales.norrkoping@stadium.se