Nödinge SK Handboll

INFORMATION

Bli medlem idag!
Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar, supportrar och anhöriga till NSK Handboll. Alla produkter säljs med NSK Handbolls klubbemblem och stadiumlogo, vilket är en förutsättning för det låga priset.

Stöd din förening!
En fantastisk möjlighet för dig med Stadium Memberkort som vill supporta NSK Handboll är här!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen. Gå in på www.stadium.se/teamsales för att registrera dig idag!

NSK Handbolls Profil
Som NSK Handbollsspelare samt ledare ska du alltid vårda vårt klubbmärke genom ditt agerande och alltid respektera med- och motspelare. Att bära dessa profilkläder med föreningens klubbemblem betyder att du är en del av föreningen. Därför är det av yttersta vikt att du tänker på din klädsel både när du representerar NSK Handboll och på fritiden. I denna profilguide finner du alla representationskläder för föreningen, ett verktyg som gör att du och ditt lag alltid kan representera föreningen på bästa sätt!

Storleksguide

För att underlätta er planering av inköp i den rätta storleken har vi sammanställt en enkel storleksguide på alla Adidasprodukter som erbjuds.

Mer produkter för ditt personliga utövande, skor och tillbehör hittar du även i Stadiums butik på Backaplan.
Inga personliga tryck görs i efterhand på produkterna i butik. För att kunna få personliga tryck krävs att order läggs via Webborder här på Micrositen.

Vi på Stadium Backaplan hälsar alla medlemmar i NSK Handboll med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Den här Micrositen är lösningen för alla i föreningen som vill lägga lagorder på produkter ur profilguiden och få det tryckt med personliga tryck (Namn/Initialer).

Första steget är att Registrera dig som användare på sajten. Där skall samtliga uppgifter anges. Under Föreningsuppgifter väljer du Butik: Stadium Backaplan och Föreningssida: Nödinge SK Handboll. Team Sales Bonuskortnummer behöver ej anges.

Du gör en vanlig webborder genom att trycka på de produkter du vill ska ingå i ordern och fyller i antal, storlek samt eventuellt tryck. De tryck som kan göras framgår på varje produkt.

En referens måste fyllas i för att kunna göra ordern klar, fyll i åldersgrupp där.

Tilläggskostnad på 149:- kommer att medfölja på alla order med totalkostnad under 1000:- En orderbekräftelse mailas till beställaren från Stadium Team Sales Backaplan efter en korrekt lagd weborder.

För hjälp med att komma igång med att lägga en webborder: Kontakta Team Sales Backaplan på 010-4528501 telefontid: 10-17 vardagar. Eller enklast teamsales.backaplan@stadium.se

Det finns även en funktion för att göra mailutskick till alla medlemmar, sk. Grupporder. Lägg till alla artiklar den skall innehålla, gå till varukorgen och välj knappen "Grupporder" för att skapa den och kunna fylla i mailadresser. Glöm ej att sätta ett slutdatum då ordern automatiskt skickas.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Nödinge SK Handboll. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Nödinge SK Handboll har valt att jobba med HUMMEL i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av HUMMEL produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Nödinge SK Handboll med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Backaplan
Team Sales
Direkt 010-4528501
teamsales.backaplan@stadium.se