Nykvarns Gymnastikförening

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i Nykvarns Gymnastiförening att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Nykvarns Gymnastiförening jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller
du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst
och kostnadsfritt.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide.
Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till föreningen om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".
Hälsningar

Ordföranden Nykvarns Gymnastiförening

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Nykvarns Gymnastiförening.

Beställningar
Beställningar görs av föreningen centralt - ta kontakt med föreningen för att få reda på när nästa beställningstillfälle är.
Frågor hör av er till ordf. Evelina Björkqvist evelina.bjorkqvist@gmail.com .

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar Nykvarns Gymnastiförening i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

Nykvarns Gymnastiförening har valt att jobba med i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Nykvarns Gymnastiförening med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Kungens Kurva
Team Sales
Direkt 010-4528260
teamsales.kungenskurva@stadium.se