Önnereds HK

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i Önnereds HK att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Önnereds HK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Hälsning från klubbchefen!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium.
Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan
önska oss för att stärka upp föreningens identitet.
Vissa av artiklarna finner ni i vår klubbshop och resterande
kan beställas lagvis. Det finns även en ”Önnereds hörna”
på Stadium Sisjön med några utvalda artiklar.

Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och
kontaktar vår klubbchef Johan Sylwan (ohk.johan@telia.com)
om ni vill lägga en lagbeställning på en viss artikel.

Om ni gör lagbeställningar till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna
detta år. Även övriga inköp hos Stadium som Ni medlemmar gör ger bonus till föreningen om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".

Hälsningar
Johan Sylwan
Adm Klubbchef

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta kansliet som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Önnereds HK. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan köpa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via
Önnereds HK, klubbchef Johan Sylwan tar emot beställningar
från lagledare och medlemmar.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade
produkter av föreningen. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar Önnereds HK i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

Önnereds HK har valt att jobba med SELECT i sin profil.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Önnereds HK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Sisjön
Team Sales
Direkt 010-4528541
teamsales.sisjon@stadium.se