Örby IS Fotboll

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i ÖRBY IS att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och ÖRBY IS jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i ÖRBY IS berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger ÖRBY IS bonus!

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrusning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar köpen till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år.
Hälsningar

Ordföranden ÖRBY IS

Adidas och SOCs storleksguider

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i ÖRBY IS. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via ÖRBY IS nya webbeställningssida, som ni hittar på följande adress http://www.stadiumteamsales.se/orbyis/fotboll. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta. Se i profilen vilka det gäller.

Har ni en lagsponsor som ska tryckas på era produkter - ta kontaktmed föreningens mtrl-ansvarige och stämma av inna order läggs.

Beställningar direkt till Stadium Team Sales: Beställningar görs lagvis över webbeställningssidan. Ev kompletteringsbeställningar beställs också över er webbeställningssida. Skulle det uppstå några frågor rörande beställningsförfarandet kontaktat Teamsales på tfn 010-452 82 60, mail teamsales.kungenskurva@stadium.se eller boka in ett personligt möte så kan vi tillsammans se över er beställning.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kontakta Teamsales Kungens Kurva tfn 010-452 82 60 alt teamsales.kungenskurva@stadium.se för att säkerställa att önskade provplagg finns hemma för utlåning till tex ett träningstillfälle med laget. Ett urval av profilen finns även för utprovning hos mtrl-ansvarige i föreningen.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda.

Vid prisförfrågningar för ev sponsorloggor ta kontakt med Teamsales Kungens Kurva tfn 010-452 82 60 eller mail a på teamsales.kungenskurva@stadium.se .

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar ÖRBY IS. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

ÖRBY IS har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i ÖRBY IS med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Kungens Kurva
Team Sales
Direkt 010-4528260
teamsales.kungenskurva@stadium.se