ÖSK Ungdom Innebandy

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Örebro SK Ungdom att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Örebro SK Ungdom jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Örebro SK Ungdom. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar som rör lagutrustning ska gå genom er Idrottsansvarig på kansliet. Detta inkluderar matchställ, bollar och tränings- och matchutrustning (koner, västar exempelvis). Även ledarkläder ska beställas tillsammans med Idrottsansvariga.

Egna kläder som exempelvis overaller, mössor, träningst-shirts m.m. beställs direkt på denna hemsida. På hemsidan skapar man en användare och lägger en samlad beställning för laget, eller personerna som önskar beställa, på de önskade produkterna. En guide på hur en webborder läggs finns att få via kansliet eller direkt från oss på Stadium Team Sales Marieberg. Kontaktuppgifter längst ner på denna sida. Vi önskar alla beställningar lagvis, men givetvis kan ni kompletteringsbeställa om det tillkommer någon spelare eller ledare. Vid order under 1000kr påläggs en hanteringsavgift á 149kr. Vill ni inte lägga er order via webben finns en beställningsblankett som skall användas.

Beställningsblanketten finns att hämta via länken här nedan, men kan också fås av kansliet eller Team Sales. Vi önskar att beställningarna skickas till oss per e-post i Excel-format. med ifylld information om vad ni önskar beställa.
Provstege av produkterna för utprovning finns att låna på kansliet och på Stadium Marieberg.
Alla beställningar betalas vid leverans.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar Örebro SK Ungdom i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

Örebro SK Ungdom har valt att jobba med PUMA i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av PUMA produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Örebro SK Ungdom med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Örebro
Marieberg
Team Sales
Direkt: 010-4528741 & 010-4528742
teamsales.orebro@stadium.se