Oskarströms IS

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i Oskarströms IS att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Oskarströms IS jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar lagköp till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år. Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till föreningen om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".
Hälsningar

Ordföranden Oskarströms IS

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Oskarströms IS. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Måndagen den 30/1 2017 är det utprovning i Folkets hus i Oskarström, kika på OIS hemsida för inbjudan och schema. Under utprovningen finns det möjlighet att prova ut rätt storlek och beställa årets nya medlemskläder!

Om ni under säsong vill komplettera medlemskläder så finns det möjlighet att göra det via denna hemsida. Alla beställningar från enskilda medlemmar ska göras via hemsidan.
Se nedan för instruktioner:

Beställning – Gå in på OIS:s klädprofil via länken på klubbens hemsida. Skapa ett inlogg och lägg beställningen denna väg.
Betalning Görs i samband med hämtning i Stadiumbutiken på Brogatan 13, Halmstad.

Leveranstiden för tryckta kläder är ungefär 3-4 veckor. Vid beställningar under 1000kr tar vi ut en frakt/hanteringsavgift på 149kr. Alla köp av föreningskläder kommer att registreras på OIS bonuskort som finns på Stadium vid betalning, detta är en förutsättning för att få kläderna till Teampris.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar IF Centern i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

OIS har valt att jobba med NIKE i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i OIS med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!
Stadium Halmstad
City
Team Sales

Stadium Halmstad
Hallarna
Team Sales
Direkt 010-452 88 11
teamsales.halmstad@stadium.se