OV - Helsingborg
OV - Helsingborg HK

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i OV - Helsingborg att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och OV - Helsingborg jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i OV - Helsingborg. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Klubbshop, beställningar och utprovning
OV - Helsingborg klubbshop finns på Stadium Väla där valda delar av föreningsprofilen finns att köpa direkt i butiken.

Klicka på en produkt som du är intresserad av. Om den finns i klubbshopen står detta i informationen om produkten.
De produkter som inte finns i klubbshopen beställs via weborder.
Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.
Kläderna i klubbshopen har standardtryck med klubbmärke. Om individuellt tryck önskas beställs detta på weborder. Föreningen har beslutat att det individuella trycket är initialer.

För mer information om hur man beställer, klicka på länken "beställningsblankett" här nedan.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar OV - Helsingborg. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

OV - Helsingborg har valt att jobba med HUMMEL i sin profil.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i OV - Helsingborg med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Helsingborg
Väla
Team Sales
Direkt 010-4528590
teamsales.helsingborg@stadium.se