Partille IF HK
Föreningen bildades 1905

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Partille IF HK att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Partille IF HK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Hitta rätt storlek

kika i tabellen

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via Partille IF HK som tar emot beställningar från lagledare och medlemmar.

Allting skall beställas här via webbshop. Registrera dig på symbolen uppe till höger och välj butik Backaplan samt Partille IF HK. När webordern är behandlad skickas en orderbekräftelse och först då är varorna beställda till leverantör.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i Partille IF HK.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Partille IF HK. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Partille IF HK har valt att jobba med HUMMEL i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av HUMMEL produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Partille IF HK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Backaplan
Team Sales
Direkt 010-4528501
teamsales.backaplan@stadium.se