Rönninge Salem Fotboll

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Rönninge Salems Fotboll att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Rönninge Salems Fotboll jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i Rönninge Salems Fotboll berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger Rönninge Salems Fotboll bonus!

Hälsning från ordföranden!
Vi hoppas att den här nya profilguiden som vi har tagit fram tillsammans med Stadium ska ge vår förening bra match- och träningsprodukter - i ur och skur! Här finns en hel del nyheter, så bläddra i profilguiden och ta en funderare på vilka produkter just ditt lag vill ha och behöver. Med våra kläder och väskor med Rönninge Salem Fotbolls emblem kan vi bidra till bygget av en härlig föreningsgemenskap! Och varje krona vi handlar för genererar bonus - som blir till nya bollar och träningsprodukter till lagen.

Vi ses på Berga och på Salemsvallen!

Hälsningar
Anders Strömgren
Ordförande Rönninge Salem Fotboll
Rönninge Salems Fotboll

Adidas storleksguider

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Rönninge Salems Fotboll. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via Rönninge Salems Fotboll webbeställningssida, som ni hittar på följande adress http://www.stadiumteamsales.se/ronninge-salem/fotboll.
Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Beställningar direkt till Stadium Team Sales: Beställningar görs lagvis över webbeställningssidan. Ev kompletteringsbeställningar beställs också över webbeställningssidan.
För kompletteringar av spelarkläder i säsong kommer det att finnas en shop hos Stadium Kungens Kurva där man smidigt kan handla utvalt sortiment ur vår profil.
Skulle det uppstå några frågor rörande beställningsförfarandet kontaktat Teamsales på tfn 010-452 82 60, mail teamsales.kungenskurva@stadium.se eller boka in ett personligt möte så kan vi tillsammans se över er beställning.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kontakta Teamsales Kungens Kurva tfn 010-452 82 60 alt teamsales.kungenskurva@stadium.se för att säkerställa att önskade provplagg finns hemma för utlåning till tex ett träningstillfälle med laget.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. Priserna i profilguiden är inkl ev klubbtryck. För initialer, som är standard indiviualiseringen av RSF-produkter, tillkommer 30 kr på RSF-priset.

För ev sponsortryck kontaktat Teamsales för prisuppgifter och tillvägagångssätt.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Rönninge Salems Fotboll. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort hos Stadium Kungens Kurva ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Vi på Stadium Kungens Kurva hälsar alla medlemmar i Rönninge Salems Fotboll med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Kungens Kurva
Team Sales
Direkt 010-4528260
teamsales.kungenskurva@stadium.se