REKARNE 2018

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla på REKARNE att klä sig i skolans färger.

I samarbete har Stadium och REKARNE jobbat fram denna profil. En helhet som kommer att stärka skolans identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På denna sida hittar du de produkter som är utvalda att ingå i skolans profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Hälsning från Johan Moberger!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Kläderna och denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp skolans identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland så många elever på REKARNE som möjligt. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via REKARNE. Vi på Stadium kommer att finnas på skolan den 22 augusti, mellan kl. 10-12, och hålla i en utprovning, samt ta emot beställningar på plats den dagen. Vissa produkter har skolan valt att subventionera för åk. 1 och kommer då informera er om detta.

Beställningar sker endast via den beställningsblankett som delas ut den 22/8. Vi önskar ha dessa blanketter returnerade TILL SKOLAN senast en vecka efter utprovning, underskrivna av målsman om eleven är under 18 år.

Betalning och leverans
När skolan går ut med information om det, kommer betalning att ske på Stadium Tuna Park. Ni kommer då att ha två veckor på er att komma in i butiken och göra er betalning i kassan. Därefter kommer de beställda kläderna att delas ut på skolan.

Vi på Stadium hälsar alla elever på REKARNE med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Eskilstuna
Tuna Park
Team Sales
Direkt 010-4528796
teamsales.eskilstuna@stadium.se