Saltsjöbadens IF Fotboll

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Saltsjöbadens IF att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Saltsjöbadens IF jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

Om du har ett eget medlemskap på Stadium, så har du även möjlighet att stötta Saltsjöbadens IF!
Varje gång du handlar på Stadium privat, (Icke förenings produkter) så kan du ge 3% extra i bonus till Saltsjöbadens IF utan att påverka din egen bonus.
Tveka inte, var med och stötta Saltsjöbadens IF du med, genom att gå in på Stadium.se/Teamsales och koppla ihop ditt medlemskap med föreningen.

För frågor och mer information vänder du dig till Stadium Teamsales i Sickla.
Teamsales.sickla@stadium.se
010-452 83 49

Storleksguide

Är du osäker på vilken storlek du ska ha?
Här nedan kan du se storleksguide från Nike.
Notera att alla storlekar du kan se nedan, inte finns i alla plagg.
Kolla därför alltid vilka storlekar som finns i varje modell i profilen!

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Saltsjöbadens IF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Vi på Stadium jobbar med 2 olika typer av beställningar.
Individuella beställningar och lagbeställningar.
Här nedan kan du läsa hur du går till väga.

Individuella beställningar
Ska du beställa individuellt, dvs inte gemensamt i laget, så går det jättebra. För att kunna lägga en webborder på hemsidan så måste du vara registrerad. Detta gör du genom att klicka på figuren högst upp i högra hörnet på webben. Där fyller du i din information och väljer Sickla som butik, sedan Saltsjöbadens IF som förening. Alla ordrar som understiger värdet på 1000:- får en hanteringskostnad tillagd på ordern. Stäm därför av med fler i laget om just er order inte överstiger detta värde.

Lagbeställningar
Ska ni göra en gemensam beställning till laget? Då har ni även rätten att låna med er en provstege från Stadium att ta med till träningen. Beställningen sker på samma sätt som för individuella beställningar. Har du några frågor, eller är det första gången ni ska göra detta, tveka inte på att kontakta oss på teamsales.sickla@stadium.se

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Saltsjöbadens IF. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Saltsjöbadens IF har valt att jobba med NIKE i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av NIKE produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Saltsjöbadens IF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Sickla
Team Sales
Direkt 010-4528349
teamsales.sickla@stadium.se