Segeltorps IF Fotboll

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Segeltorps IF att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Segeltorps IF jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Segeltorps IF . Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via Segeltorps IF nya webbshop som ni hittar på följande adress: www.stadiumteamsales.se/segeltorpsif, Där beställer ni dom produkter som ni är intresserade av.

Beställningen hämtas ut i sin helhet och betalas hos Stadium i Kungens Kurva.

Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Beställningar direkt till Stadium Team Sales: Om ni beställer produkter direkt via Stadium Team Sales önskar vi endast beställningar lagvis. Som enskild spelare så finns det utvalda föreningskläder att köpa hos Stadium i Kunenskurva.

Men ni kan även komma in för ett personligt möte så kan vi tillsammans se över beställningarna.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni komma till butiken i Kungens Kurva och låna kläderna. Då har ni möjlighet att prova produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. Stadium har tillsammans med Segeltorps IF kommit överens om att enbart applicera Initialer på föreningskläderna. Ta kontakt med Stadium Teamsales om du behöver mer hjälp.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar Segeltorps IF i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

Segeltorps IF har valt att jobba med NIKE i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av NIKE produkter.

Vi på Stadium tillsamans med Nike hälsar alla medlemmar i Segeltorps IF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Kungens Kurva
Team Sales
Direkt 010-4528260
teamsales.kungenskurva@stadium.se