• Leveranstid: 14 helgfria vardagar från och med att din order är komplett på vårt lager
• Leverans till valfri Stadium-butik
• Alltid fri frakt till Stadium-butik
• Liggetid 7 dagar
Din beställning skickas som paket med PostNord som speditör. Paketet hämtas ut vid butikens skoavdelning. Vid uthämtning skall giltig legitimation uppvisas. Hämtas paketet av ombud krävs uppvisande av såväl din som ombudets giltiga legitimation. Information om att leveransen lämnat Stadiums lager aviseras till den i beställningen angivna e-postadressen. När paketet finns att hämta i butik skickas ett SMS till det i beställningen angivna mobilnumret. Liggetiden är 7 dagar i Stadium-butik.

Ej uthämtad beställning returneras per automatik till vårt lager och varorna tas omhand. Då det inte är returrätt så kommer det inte automatiskt att återbetalas något för varorna.


Postnord

Leveranstid: 14 helgfria vardagar, från och med att din beställning är komplett på vårt lager
Leverans till din adress eller valt ombud
Kräver en folkbokföringsadress alternativt korrekt c/o adress
Fraktkostnad 0 kr/49 kr/119 kr/399 kr

Din beställning kan skickas som postpaket till valt ombud (kostnadsfritt om ordervärdet överstiger 499 kr, annars 49 kr), hemleverans (119 kr) eller hemleverans tungt gods (399 kr).

Postombud
Vid uthämtning skall giltig legitimation uppvisas. Hämtas paketet av ombud krävs uppvisande av såväl din som ombudets giltiga legitimation. Information om att leveransen lämnat Stadiums lager aviseras till den i beställningen angivna e-postadressen. När paketet finns att hämta i butik skickas ett SMS till det i beställningen angivna mobilnumret.

Liggetiden är 7 dagar. Ej uthämtad beställning returneras per automatik till vårt lager och varorna tas omhand. Då det inte är returrätt så kommer det inte automatiskt att återbetalas något för varorna.

Hemleverans
Överenskommelse om leverans sker genom att besvara den SMS-avisering som skickas från PostNord. Leverans sker mån-fre kl. 08.00-21.00 (vissa avvikelser på t.ex. lantbrevbärarlinjer kan förekomma).

Hemleverans tungt gods
Avisering sker via telefon och det är viktigt att ange ett telefonnummer där du nås under dag- och kvällstid. Får inte speditören tag i dig kommer du aviseras via post. Leverans sker vardagar mellan 08.00-16.00. Avvikelser för lantbrevbärarlinjer kan förekomma.

Levererat paket kan inte lämnas vid port utan måste kontrolleras och kvitteras. Leverans sker endast till port och speditören ansvarar inte för att varor bärs upp till lägenhetsdörr.