Skattkärrs IF
Beräknad leveranstid är cirka 3 veckor. På order under 1000kr tillkommer en hanteringsavgift på 149kr. Betalning sker i butik alternativt faktureras förening/sponsor.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och smidigt som möjligt för alla medlemmar i Skattkärrs IF att klä sig i föreningens färger.
Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Skattkärrs IF. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus.
Skattkärrs IF har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Skattkärrs IF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Hälsning från Skattkärrs IF!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium.
Stadium och Skattkärrs IF har tillsammans jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Rubrik på storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Skattkärrs IF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter görs på denna hemsida, där lagledaren skapar en inloggning för sitt lag och lägger en samlad beställning på de önskade produkterna. En guide på hur en webborder läggs finns att få via kansliet eller direkt från oss på Stadium Team Sales Karlstad City. Kontaktuppgifter längst ner på denna sida.

Vi önskar alla beställningar lagvis, men givetvis kan ni kompletteringsbeställa om det tillkommer någon spelare eller ledare. Vid order under 1000kr påläggs en hanteringsavgift á 149kr.

Provstege av produkterna för utprovning finns att låna på kansliet.

Tryck
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda, vilka produkter det gäller framgår i produkttexterna i profilguiden. Om annat tryck, t ex initialer eller namn, också ingår i priset står även detta med i denna produkttext.

Vi hjälper gärna till med tryck av sponsorloggor etc, kontakta oss för rådgivning och prisförfrågan.
Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Skattkärrs IF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Karlstad
City
Team Sales
Direkt 010-4528749
teamsales.karlstad@stadium.se