Skultorps IF

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Skultorps IF att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Skultorps IF jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i Skultorps IF berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger Skultorps IF bonus!

Hälsning från Styrelsen!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide Då köpen registreraras på föreningens member-kort gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år.
Hälsningar

Styrelsen Skultorps IF

Storleksguide

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta kansliet som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Skultorps IF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via Skultorps IF, kansliet tar emot beställningar från lagledare och medlemmar. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.
det kommer finnas tillfälle att prova produkter i klubbstugan. Tidpunkt informeras separat.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda.

Stadium logotype kommer tryckas på alla överdelar och väskor enligt överenskommelse med Skultorps IF

Extra kostnad tryck
Overall namn ryggen Jacka 70kr Initial Byxa 40kr
Väskor initialer 40kr
Övriga överdelar initialer 40kr
Byxor/shorts initialer 40kr

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Skultorps IF. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Skultorps IF har valt att jobba med HUMMEL i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av HUMMEL produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Skultorps IF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Skövde
Commerce Köpcentrum
Team Sales
Direkt 010-4528700
teamsales.skovde@stadium.se