Svenska Skyttesportförbundet Föreningar

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i att klä sig i föreningens färger.

Stadium och Umbro har ett samarbete med Svenska Skyttesportförbundet och tillsammans har vi jobbat fram en profil som passar hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet.

Genom samarbetet med Skyttesportförbundet erbjuds er förening fördelaktiga priser på profilkläder och profilprodukter. Priserna som visas i blått på sajten (ordinarie pris i svart) gäller oavsett beställningens volym. I priset ingår ett tryck av föreningens logga motsvarande ett tryck på bröstet eller liknande.

På sajten hittar du förslag på produkter som kan ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas. Produkter i fler färger och fler produkter finns också tillgängliga. Mer information om detta hittas under Beställning.

Stärk din förening genom snygga profilkläder!

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar inom Svenska Skyttesportförbundet med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Sundsvall Birsta
Team Sales
Direkt 010-452 88 77
teamsales.sundsvall@stadium.se

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Innan beställning
Här följer information om fler färgexempel, andra tillgängliga produkter, provkläder och tryck.
Har du frågor om eller är intresserad av något av detta, kontakta Erik Wedin på Stadium Team Sales.
010-4528877, erik.wedin@stadium.se

Visningsbutiken består av enbart svarta kläder, men i princip alla produkter finns i en mängd olika färger. Bilder på produkter i fler färgkombinationer kan fås från Stadium Team Sales.

Det finns också ett större utbud av både sport- och casualkläder än vad som ligger i visningsbutiken, både av Umbros produkter samt Stadiums egna märken. Om ni vill prova produkter innan beställning, för att exempelvis prova ut storlekar mm, ska ni kontakta Team Sales.

Ett tryck på bröstet av föreningslogo (på exempelvis en jacka) ingår i priset på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Stadium jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål.

Beställning
När ni har bestämt er för vilka produkter som ska ingå i föreningens kollektion görs beställning via Stadiums beställningsformulär.

Beställningsformuläret fås av Erik Wedin på Stadium Team Sales.
Direkt 010-4528877 erik.wedin@stadium.se

Vem kan beställa?
Såväl förening som en enskilda medlemmar kan lägga en beställning av föreningskläder, men för enklare hantering ber vi er som förening att samla ihop till en större beställning så gott det går.

Leverans
Leverans kan ske fraktfritt till valfri Stadiumbutik där den kan hämtas ut. Leverans kan också ske till valfri adress om det inte finns en Stadiumbutik nära er. Då tillkommer kostnad för frakt.

Betalning
Föreningar och privatpersoner betalar i första hand sin beställning via insättning på bankgiro med OCR-nr. Detta skickas ut i samband med beställning.

Stadium Sundsvall
Birsta
Team Sales
Direkt 010-4528875
teamsales.sundsvall@stadium.se