SVENSKA SKYTTESPORTFÖRBUNDET

INFORMATION

Stadium och Umbro har ett samarbete med Svenska Skyttesportförbundet (SvSF) som innebär att Stadium och Umbro klär Skyttesportförbundets landslag. Genom samarbetet får också förbundets föreningar möjlighet att köpa profilkläder till förmånliga priser.

På denna sajt hittar du SvSF:s landslagskläder. De är inte bara för landslagsskyttar att använda, utan de finns också tillgängliga att köpa för dig supporter som vill klä dig i blått och gult för att visa ditt stöd för svenska skyttesporten. En separat visningsbutik finns för produkter lämpade för er som förening.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Svenska Skyttesportförbundet. Du kan också stötta Svenska Skyttesportens landslagsverksamhet när du handlar i en Stadiumbutik. Ange Svenska Skyttesportförbundet som stödförening i ditt medlemsskap så erhåller förbundet en kickback. Som medlem i Stadium får du givetvis också dina egna bonuspoäng för ditt inköp.

Tack för din insats!

Välkommen till Stadium
Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i föreningar inom Svenska Skyttesportförbundet med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Sundsvall
Birsta
Team Sales
Direkt 010-4528877
teamsales.sundsvall@stadium.se

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Beställningar och utprovning
Vem får beställa SvSF:s landslagskläder?
SvSF:s sektioner kan beställa landslagskläder till sina uttagna skyttar, men även du som hejande supporter kan köpa dessa landslagskläder för att visa ditt stöd. Kläderna får också användas av svenska skyttar på mindre tävlingar utomlands. Kläderna är därmed tillgängliga för alla.

Beställning
För att beställa SvSF:s landslagskläder behöver du registrera dig som webbkund på sidan. Klicka på ”gubben” i övre högre hörnet för att komma till registreringen.
Vid registrering ska du välja Stadium Sundsvall när du väljer butik, då det är där SvSF:s landslagskläder finns. Välj sedan LANDSLAGET i föreningslistan.

Efter att du har registrerat ett konto och loggat in blir webbshoppen aktiv och du kan beställa produkter i den.

Leverans
Leverans kan ske kostnadsfritt till valfri Stadiumbutik där den kan hämtas ut. Leverans kan också ske till valfri adress om du inte har en butik nära dig. Då tillkommer kostnad för frakt.

Leveranstider
Leveranstid är normalt minst 4 veckor. För mer brådskande leverans vänligen kontakta Erik Wedin innan beställning. 010-4528877, erik.wedin@stadium.se

Betalning
Som privatperson betalar man i första hand sin beställning via insättning på BG med OCR nr. Detta skickas ut i samband med beställning.

SvSF:s sektioner betalar via faktura.

Regler för SvSF:s landslagskläder
Det är under inga omständigheter tillåtet att trycka egna sponsorers logotyper på SvSF:s landslagskläder.

Har du frågor kring användandet av SvSF:s landslagskläder, kontakta SvSF:s sportchef Jonas Edman. Kontaktuppgifter: jonas.edman@skyttesport.se, 08-699 63 74.

Stadium Sundsvall
Birsta
Team Sales
Direkt 010-4528875
teamsales.sundsvall@stadium.se