SOL GF 2019

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i SOL GF att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och SOL GF jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i SOL GF berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger SOL GF bonus!

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Genom denna profilguide kan vi på ett smidigt sätt profilera oss och stärka föreningens varumärke på ett effektivt sätt. Dessutom får vi bonus på allt vi handlar och även medlemmar och övriga kan stötta vår förening genom att registrera bonus på SOL-flickorna och samtidigt behålla bonus själva. Win-win!

Hälsningar

Ordföranden SOL GF

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i SOL GF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter görs via Stadium Teamsales weborder. Gå in på http://www.stadiumteamsales.se/ och registrera dig först som webkund och gå sedan in som webkund och lägg din order över föreningens profilguide.
Önskar ni prova produkter så finns de tillgängliga hos Stadium Kungens Kurva i Teamsales Showroom.
Har ni frågor runt beställningar eller vill ha en utförlig beskrivning hur ni registrerar er som webkund och hur ni lägger en weborder, maila teamsales.kungenskurva@stadium.se så mailar de ut en instruktion.

Tryck
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. Föreningen har centralt beslutat att inga namn, smeknamn, initialer etc ska appliceras på föreningens profilprodukter!

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar SOL GF. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i SOL GF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Kungens Kurva
Team Sales
Direkt 010-4528260
teamsales.kungenskurva@stadium.se