Stenhagens Kamratklubb
Sedan 1995

INFORMATION

TIll dig som medlem i Stenhagens Kamratklubb säger vi välkommen till oss på STADIUM.
På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium Teamsales och jobbat fram en profil för hela föreningen. En profil som i sin helhet kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På den här sidan hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är ett bra hjälpmedel för att hjälpa till att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

Här hittar du dina storlekar!

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i . Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via , Kansliet tar emot beställningar från lagledare och medlemmar via mail på material@stenhagenskk.se
Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.
STADIUM tillhandahåller även en beställningsblankett som ni använder vid beställningen. Ni får den genom att kontakta Föreningen eller via länkarna på beställningssidan eller klubbens egen hemsida. Som Lagledare kan ni kontakta Per på Stadium Teamsales så hjälper han er att tillsammans se över beställningar och ge er mer information.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt med Teamsales om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar . Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Uppsala
Stadium Boländerna
Team Sales
Direkt 010-4528818
teamsales.uppsala@stadium.se