Stenkullen GoIK
Profilguide 2019

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Stenkullen GoIK att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Stenkullen GoIK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar ni de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i Stenkullen GoIK berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger Stenkullen GoIK bonus!

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium eller materielansvariga i föreningen då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Team Sales säljarna på Backaplan hjälper er gärna. Genom att era inköp registreras till Stenkullen GoIK gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år.

Har ni frågor kring beställningen så kontakta den materielansvarige i laget eller någon i föreningens materielgrupp.Kontaktuppgifter finns på sista sidan.

Hälsningar
Ordföranden Stenkullen GoIK

Så väljer du rätt storlek

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Stenkullen GoIK. Vi erbjuder er en enkel och smidig lösning. Nedan hittar ni information om hur ni kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via Stenkullen GoIK.
Föreningen tillhandahåller en beställningsblankett som ni kan använda. Ni får den via materielansvariga i laget eller gemensamma klubbutskick. Klubbprofil,information och beställningsblankett kan även hämtas på hemsidan www.stenkullengoik.com

Varje lag kan besluta en rekommendation på klädinköp. Lagansvariga tar emot beställningblanketten från spelare och föräldrar i sitt lag inom beställningsperioderna.
Lagansvariga sammanställer spelarbeställningarna och lämnar till föreningens materialansvariga.

Ledare,övriga medlemmar och supporters lämnar sin beställning direkt till materialansvariga i Stenkullen GoIK.
Stenkullen GoIK informerar medlemmarna om vilka centrala försäljningsperioder och rutiner som gäller för beställning av spelar och lagmaterial.

Vid årets gemensamma beställningsperioder tillhandahåller Stadium och Stenkullen GoIK provstegar på vid vissa utvalda produkter.

Om ett helt lag vill göra en egen klädsatsning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då kan ni pröva produkter på tex. träning och ta upp alla de rätta stl.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som föreningen beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo och sponsortryck enligt gällande avtal. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon kan erhållas av Team Sales eller föreningen. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Stenkullen GoIK. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.
Om ni själva väljer kan ni även registrera övriga Stadiuminköp utöver klubbprofilen på Stenkullen GoIK.
Säg till i kassan i er Stadiumbutik! Gäller samtliga Stadiumbutiker.

Stenkullen GoIK har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Stenkullen GoIK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stenkullen GoIK Materielgrupp
Ove Nilsson styrelsen Tel. 239 58
Joaquim Engström F98 Tel. 368 36
Helena Wallin F00-02 Tel. 221 25
Catarina Timdahl P98/99 Tel. 238 42
Henrik Nilsson P01-02 Tel. 225 24
Dolores Åsell Damlaget Tel. 411 66

Stadium Backaplan
Team Sales
Direkt 010-4528501
teamsales.backaplan@stadium.se