Storvreta Innebandyklubb

INFORMATION

Nike och Stadium Team Sales

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla i Storvreta IBK att profilera sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Storvreta IBK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet.
På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Storvreta IBK ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan tillgå för att enklare stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide Nike

Denna guide är en rekommendation, men för att försäkra sig om att det blir rätt storlek finns kollektionen för utprovning i Stadiumbutiken i Boländerna.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

En guide till hur man beställer från denna sida finns att tillgå om så behövs. Kontakta Teamsales via mejl eller telefon: Teamsales.uppsala@Stadium.se / 010-452 88 18.

Beställningar och utprovning
Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.
Om ni vill prova ut produkter innan beställning finns en provstege hos Teamsales i Stadiumbutiken i Boländerna. Där har ni möjlighet att låna produkter och prova ut på tex. en träning eller egen samling.

Tryck och sponsorlogon
För information om tryck och sponsorloggor kontakta: Hannes Öhman på Storvreta IBK.

Stadium Uppsala
Stadium Boländerna
Team Sales
Direkt 010-4528818
teamsales.uppsala@stadium.se