Sundbybergs IK Fotboll

INFORMATION

Stadium jobbar efter en tydlig mission – att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Sundbybergs IK Fotboll att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Sundbybergs IK Fotboll jobbat fram en för säsongen ny profil för hela fotbollssektionen. En helhet som ytterligare ska stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i Sundbybergs IK Fotboll berättigade till Stadium Memberpris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium – detta ger Sundbybergs IK Fotboll bonus!
Den profilguide du nu ser framför dig är framtagen i nära samarbete mellan kansliet, styrelsen och Stadiums Team Sales avdelning. Vi ser mycket fram emot fem nya samarbetsår med Stadium. Sundbybergs IK Fotboll har ett bonuskort liggande i kassan på Stadium Bromma, dettta kort måste dras för att få köpet till teampris, dessutom så stöder du Sundbybergs IK Fotboll.

Mycket nöje!
Hälsningar
Sundbybergs IK Fotboll

Rubrik på storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storlekguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.
För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber i er kontakta Teamsales säljaren som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkter vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Sundbybergs IK. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via Sundbybergs IK, kansliet tar emot beställningar från lagledare och medlemmar. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Beställningar direkt till Stadium Team Sales: Om ni önskar beställa produkter via Stadium Team Sales önskar vi beställningar lagvis. Skapa en användare för webborder via vår hemsida. När ni sedan har lagt en order kommer er Team Sales säljare att kontakta er för informaton om er beställning samt att du kan se era ordrar via på vår hemsidan. För frågor gällande beställningar kontakt er Team Sales enhet.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i Sundbybergs IK.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar Sundbybergs IK i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

Sundbybergs IK har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Sundbybergs IK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Bromma
Team Sales
Direkt 010-4528290
teamsales.bromma@stadium.se