Torslanda IK
Klubblogos är inkluderade i priserna, Initialer/Namntryck tillkommer.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. I samarbete har Stadium och jobbat fram en profil för hela föreningen.

Centrala beställningar
Material som ska betalas av föreningen beställs alltid av kansliet.
Kansliet fastställer riktlinjer för vilket material föreningen bekostar och vad repektive lag och/eller medlemmar själva ska betala. Kontakta kansliet för information och beställningar.

Beställningar till lag
När det gäller inköp till lagen finns det möjlighet att låna varor för att prova storlekar. Provkollektioner komer att finnas på kansliet.
Beställningar görs sedan genom en enkel gruppbeställning i webbshoppen eller genom appen Stadium Team Sales. För att kunna beställa behöver ansvarig ledare skapa ett kostnadsfritt konto i webshoppen.
Från och med mitten av februari kommer även Torslanda IK:s kläder finnas i butik på Stadium Backaplan.

Individuella inköp
Ledare, spelare, föräldrar och släktingar kan handla TIK-artiklar till förmånliga priser i webshoppen eller i butiken på Stadium Backaplan. Notera att alla kläder som ska ha namntryck måste beställas via webshoppen och hämtas i butiken på Backaplan.
Kläder i butik kan fås med initialer, kostnad 60:-

Hanteringskostnad (149:-) tillkommer vid order under 1000:-, ett tips är att gå ihop med någon eller flera, för att slippa detta.


Som Stadium Member kan man välja att stötta TIK med extra bonus vid alla köp i Stadiumbutiker och online. Logga in på Stadiums hemsida och sök på Torslanda IK i listan över föreningar att stödja. Valet måste förnyas en gång per år.

Kontakta Stadium Team Sales Backaplan om Ni har frågor eller behöver hjälp med Era beställningar.

Så hittar du rätt storlek!

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns.
Provstegar finns för utlåning hos kansliet.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Den här sidan är lösningen för alla i klubben som vill lägga order på produkter ur profilguiden och få det tryckt med personliga tryck och eventuella sponsortryck.

Första steget är alltid att Registrera dig på sidan. Samtliga korrekta uppgifter anges och i avsnittet Föreningsuppgifter väljer du Butik: Stadium Backaplan och sedan Föreningssida: Torslanda IK. I Team Sales Bonuskortnummer" behöver ingen information anges.

Sedan gör du en order genom att trycka på Lägg till-knappen under alla de produkter du vill ska ingå.
När det gäller namn/initial rutan, väljer du ett alt. om du inte vill ha både namn och initialtryck, detta gäller endast överdel.
På byxor finns endast initial som valmöjlighet

Fortsätt alla stegen genom och fyll i alla fält, i "Referens" kan du t.ex. skriva lagnamnet.

Tilläggskostnad på 149:- kommer att medfölja på alla order med totalkostnad under 1000:-.

För hjälp med att komma igång med att lägga en weborder: Kontakta Team Sales Backaplan 10-17 vardagar. Eller teamsales.backaplan@stadium.se

Uthämtning och betalning

Uthämtning av färdig order och betalning: Alla weborder och övriga order till Team Sales hämtas i sin helhet av beställaren i butiken när ordern är klar.

Vid alla order så kommer föreningen att gynnas av bonus på orderbeloppet. Detta sköts automatiskt av Stadium Team Sales. Även köp i butik registreras på föreningens bonuskort.

Tryck och sponsorlogos
Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogos får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Torslanda IK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Backaplan
Team Sales
Direkt 010-4528501
teamsales.backaplan@stadium.se