Torslanda IK
Torslanda IK profilguide 2016

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger bonus!

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrusning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar köpen till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år.
Hälsningar

Ordföranden

Så hittar du rätt storlek!

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns.
Provstegar finns för utlåning hos kansliet.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Hur beställer jag?

Samtliga klädbeställningar görs genom att kontakta kansliet.
För utprovning av produkterna finns även provstegar på kansliet.
OBS! Ni skall alltså inte själva lägga webborder enligt nedan.
Nedan intruktioner gäller för kanslipersonal.

Första steget är alltid att "Registrera dig" på denna webbsidan. Där skall samtliga korrekta uppgifter anges och i avsnittet "Föreningsuppgifter" i formuläret väljer du först "Butik": Stadium Backaplan och sedan "Föreningssida": Torslanda IK. I "Team Sales Bonuskortnummer" behöver ingen information anges.

Sedan gör du en webborder genom att trycka på "Lägg till"-knappen under alla de produkter du vill ska ingå i ordern (oavsett antal av varje trycker du en gång/artikel).

Sedan fortsätter du alla stegen genom webborder och fyller i alla fält längs vägen.

OBS! Alla tryck är förutbestämda på alla produkter i Profilguiden. Vid alla Webborder kommer namn att tryckas på alla valda produkter.
Ange endast för eller efternamn. Ex J. Svensson på efternamn eller Johan S på förnamn och bocka i rutan "Tryckmall saknar info, spara ändå:"

Den tilläggskostnaden kommer att medfölja orderbekräftelsen som mailas till orderläggare.

Webborder och den här Micrositen är till för att alla lag ska kunna beställa Torslandas profilkläder på ett smidigt och enkelt sätt.
För utprovning av produkterna finns provstegar på kansliet.Stadium Backaplan
Team Sales
Direkt 010-4528501
teamsales.backaplan@stadium.se