Trollhättan Friidrottsklubb

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i Trollhättan Friidrottsklubb att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Trollhättan Friidrottsklubb jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar lagköp till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år. Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till föreningen om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".
Hälsningar

Ordföranden Trollhättan Friidrottsklubb

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Trollhättan Friidrottsklubb. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Beställning och utprovning av kläderna kommer att anordnas gemensamt mellan TFiK och Stadium. Detta kommer att ske 2 gånger per år. Plats och datum meddelas på TFiK´s hemsida. Information om leverans och betalning ges i samband med utprovningen.

Beställning under säsongen kan göras via TFiK´s hemsida. Varje person behöver dock skapa ett användar id för att kunna beställa profilkläder. Detta behöver göras endast en gång. Dessa beställningar hämtas ut och betalas på Stadium. Vid betalning av profilkläder kommer TFiK´s medlemskort att registreras.

Beställningar direkt till Stadium Team Sales: Om ni önskar beställa produkter via Stadium Team Sales önskar vi beställningar gruppvis. För en order under 1000 kr tillkommer en fraktavgift på 149. När ni sedan har lagt en order kommer er Team Sales säljare att kontakta er för informaton om er beställning. För frågor gällande beställningar kontakt er Team Sales säljare.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar Trollhättan Friidrottsklubb i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

Trollhättan Friidrottsklubb har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Trollhättan Friidrottsklubb med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Trollhättan
SIBA-Huset
Team Sales
Direkt: 010-4528559
teamsales.trollhattan@stadium.se