Västerås Gymnastikförening

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Västerås Gymnastikförening att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Västerås Gymnastikförening jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Alla beställningar på nya produkter görs på denna hemsida, där lagledaren skapar en inloggning för sitt lag och lägger en samlad beställning på de önskade produkterna. En guide på hur en webborder läggs finns att få via kansliet eller direkt från oss på Stadium Team Sales Erikslund. Kontaktuppgifter längst ner på denna sida.
Vi önskar alla beställningar lagvis, men givetvis kan ni kompletterings beställa om det tillkommer någon spelare eller ledare. Vid order under 1000kr påläggs en hanteringsavgift á 149kr, men sker denna komplettering inom en månad efter att grundordern skickades in så står Team Sales Erikslund för denna åt er.
Vill ni inte lägga er order via webben finns en beställningsblankett som skall användas.
Beställningsblanketten finns att hämta via länken här nedan, men kan också fås av kansliet eller Team Sales. Vi önskar att beställningarna skickas till oss per e-post i Excel-format med ifylld information om vad ni önskar beställa.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Västerås Gymnastikförening. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Västerås Gymnastikförening har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Västerås Gymnastikförening med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Västerås
Erikslund
Team Sales
Direkt: 0104528781 & 0104528782
teamsales.vasteras@stadium.se