HC Vita Hästen 2018-2019

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv.

Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium tillsammans med Bauer och jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet.

I profilguiden hittar du produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger bonus!

Stöd din förening genom att handla på Stadium Föreningen får 3 % i ”extrabonus” på alla köp som föreningens medlemmar gör på Stadium.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium och Bauer. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrusning till lagen.

Hälsningar

Ordföranden

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på Bauer produkterna ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil av märket Bauer

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga.

Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar-lagen i .

Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter från Bauer.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via , kansliet tar emot beställningar från lagledare och medlemmar. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Beställningar direkt till Stadium Team Sales: Om ni beställer produkter direkt via Stadium Team Sales önskar vi endast beställningar lagvis.

Vi tillhandahåller en beställningsblankett som ni kan använda. Ni får den genom att kontakta Team Sales eller på hemsidan för . Vi önskar att beställningarna skickas till oss per e-post med ifylld information om vad ni önskar beställa.

Ni kan även boka en tid för ett personligt möte så kan vi tillsammans se över beställningarna.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna.

Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i .

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo och initialer på de produkter som är förhandsbestämda enligt Profilguiden.

En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar .

Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

har valt att jobba med BAUER i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av BAUER produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Norrköping
City
Teamsales
Direkt 010-4528644
teamsales.norrkoping@stadium.se