Zendokai Karate
Zendokai är en ideell karateförening under ledning av en styrelse. Klubben består av mer än 200 aktiva medlemmar varav ungefär 100 är barn och ungdomar.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Zendokai Karate att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Zendokai Karate jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Zendokai Karate. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning

Det kommer att ske en utprovning i slutet på oktober där Albin och Mattias från Stadium Halmstad kommer vara på plats. Inbjudan till denna kommer senare.

Beställningar

Om ni under säsong vill komplettera medlemskläder så finns det möjlighet att göra det via denna hemsida. Alla beställningar från enskilda medlemmar ska göras via hemsidan.
Se nedan för instruktioner:

Beställning – Gå in på Zendokai:s klädprofil via länken på klubbens hemsida. Skapa ett inlogg och lägg beställningen denna väg.
Betalning Görs i samband med hämtning i Stadiumbutiken på Brogatan 13, Halmstad.

Leveranstiden för tryckta kläder är ungefär 3-4 veckor. Vid beställningar under 1000kr tar vi ut en frakt/hanteringsavgift på 149kr. Alla köp av föreningskläder kommer att registreras på Zendokai:s bonuskort som finns på Stadium vid betalning, detta är en förutsättning för att få kläderna till Teampris.


Vid frågor kontakta nedanstående:

Alexandra Hagström
0761-962093


Albin Larsson/Mattias Johansson
teamsales.halmstad@stadium.se

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Zendokai Karate. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Zendokai Karate har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Zendokai Karate med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Halmstad
Hallarna
Team Sales
Direkt 010-452 88 11
teamsales.halmstad@stadium.se